Les Girafes show-ul ce a transformat centrul Bacaului in decorul unui poem liric

2706

A doua zi de Theaterstock s-a incheiat la fel de spectaculos ca si prima, prin invazia binevenita a unei turme de girafe magenta de 8 metri inaltime, animata de artistii francezi de la Compagnie Off.

La miez de noTheaterstock-Les-Girafes-Compagnie-offapte, centrul Bacaului a devenit decorul unui poem liric impresionant creionat de miscarile gratioase ale nonsalantelor girafe si adus la viata de acordurile melodioase ale unei cantarete de opera si de acrobatiile unor saltimbanci.

Miscarea lina si gratioasa a girafelor te poarta impreuna cu vocea suava a cantaretei spre o stare de reverie din care esti scos apoi rapid in mijlocul unor acrobatii cu inele de foc.

Theaterstock-Les-Girafes-Compagnie-off-3Pe masura ce procesiunea animata de girafe si saltimbanci se desira agale de-a lungul bulevardului principal, croindu-si drum prin marea de oameni, se deruleaza in fata noastra dramatica si colorata poveste de dragoste dintre diva si saltimbanc. Momente de tandrete si reverie alterneaza cu momente tumultoase si explozive inabusite in explozii de lumini, fum si confetti.

Un spectacol de animatie stradala care impresioneaza de la prima vedere prin grandoare si combinatia de momente muzicale cu accente dramatice  si numere de acrobatie cu cercuri de foc.

Comments

comments